Snookerfreak - dé site van en voor snookerliefhebbers
home | forum  | inloggen  | registreer
agenda  | breaks  | contact  | diversen  | huistoernooien  | nnrs  | werkzaamheden site
Actuele werkzaamheden
Verklaring
Hieronder zie je welke onderdelen gereed zijn (), welke onderdelen aan wordt gewerkt () en welke onderdelen nog niet aan wordt gewerkt (), maar die vermoedelijk wel gemaakt gaan worden. Van de onderdelen die al klaar zijn, worden alleen de meest recente 5 vermeld. Sommige onderdelen zullen niet voor iedereen beschikbaar komen, maar zijn van belang voor een goede werking van de site. Aan de site wordt niet constant gewerkt, dit heeft voornamelijk te maken met de vrije tijd die ik heb en of ik zin heb. Let wel: deze site is een privé site, er is voor mij dus geen enkele verplichting om wat dan ook te programmeren of bij te houden. Ik doe dit alleen omdat ik het leuk vind.
Lijst van werkzaamheden
17. BijwerkdataDe datum van bijwerking automatisch invoeren in de database, zodra berichten in de database worden geplaatst of aangepast.
19. Werkzaamheden aanpassenFormulieren waarmee het vlaggetje en/of de tekst van de werkzaamheden kan worden aangepast.
20. NieuwsarchiefPagina maken met het nieuwsarchief. Hierbij moet worden gewerkt met een pagina systeem. Door middel van een link toevoeging kan dan de volgende pagina worden geladen. Momenteel is het nieuwsarchief al te bekijken, maar dan alles op 1 pagina, dus zonder bladermogelijkheid. Als er heel veel nieuwsberichten geplaatst worden, zal het laden van deze pagina teveel tijd gaan kosten.
22. WedstrijdschemaZorgen voor een wedstrijdschema dat eenvoudig kan worden geprint.
24. NieuwsreactiesHet moet mogelijk worden gemaakt om te gaan reageren op nieuwsberichten. Hiervoor moet wel worden ingelogd.
25. Speelschema clubVoor de clubavond een speelschema, uitslagenpagina e.d. maken. Nadere uitwerking volgt nog.
29. Masters huistoernooienFormulier maken waarmee de spelers voor de Masters kunnen worden geselecteerd.
31. Account wijzigen, wachtwoord herstellenMogelijkheid maken om het wachtwoord aan te passen, of een mail op te vragen in geval van vergeten wachtwoord.
41. NieuwsbrievenMogelijkheid maken tot het versturen van nieuwsbrieven. Hiervoor moet toestemming worden gevraagd en die moet ook door gebruiker weer kunnen worden ingetrokken.
45. BerichtensysteemEr moet een berichtensysteem worden gemaakt, ten behoeve van de gebruikers van de site. Op het beveiligde deel zullen dan voor de ingelogde gebruiker berichten worden geplaatst door de webmaster, maar indien mogelijk ook door andere gebruikers.
42. SeizoensvoorbereidingFormulier maken waarbij een compleet nieuw seizoen wordt aangemaakt. Het gaat hierbij voornamelijk om de huistoernooien en de NNRS toernooien. Spelersnamen moeten worden toegevoegd, maar niet weergegeven als ze niet hebben meegespeeld gedurende het seizoen.
Voltooid op: 28-02-2021
33. Gebruiker aanmakenAanmaken van een nieuwe gebruiker. Deze mag dat zelf doen, ook zelf wachtwoord aanmaken. Dit wachtwoord dient gemaild te worden naar de gebruiker, evenals de gebruikersnaam. Hashtag daarna aanmaken en opslaan in database met codering. Tevens mail sturen met alleen gebruikersnaam en echte naam om juiste codering eraan te kunnen hangen.
Voltooid op: 25-02-2021
26. AgendaEen formulier maken wat het eenvoudig maakt data en toernooien in te voeren in de agenda. Het moet mogelijk worden een reeks van datums in een keer in te voeren, zodat elk toernooi maar een bewerking nodig heeft.
Voltooid op: 23-02-2021
39. Overzicht spelersOverzicht van de spelers opnemen in het menu. Bij de spelers zelf aangeven wat hun hoogste breaks zijn.
Voltooid op: 22-02-2021
28. UitslagenUitslagen van huistoernooien, NNRS en club moeten gearchiveerd kunnen worden terug gevonden.
Voltooid op: 23-12-2020
Copyright © 2010-2021 by Hilbert van Dijk, the Netherlands - www.snookerfreak.nl - disclaimer