Snookerfreak - de site van en voor snookerliefhebbers
home  |  agenda  |  breaks  |  huistoernooien  |  nnrs  |  contact  |  diversen  |  werkzaamheden  |  inloggen
Actuele werkzaamheden
Verklaring
Hieronder zie je welke onderdelen gereed zijn (), welke onderdelen aan wordt gewerkt () en welke onderdelen nog niet aan wordt gewerkt (), maar die vermoedelijk wel gemaakt gaan worden. Van de onderdelen die al klaar zijn, worden alleen de meest recente 5 vermeld. Sommige onderdelen zullen niet voor iedereen beschikbaar komen, maar zijn van belang voor een goede werking van de site. Aan de site wordt niet constant gewerkt, dit heeft voornamelijk te maken met de vrije tijd die ik heb en of ik zin heb. Let wel: deze site is een privé site, er is voor mij dus geen enkele verplichting om wat dan ook te programmeren of bij te houden. Ik doe dit alleen omdat ik het leuk vind.
Lijst van werkzaamheden
29. Masters huistoernooienFormulier maken waarmee de spelers voor de Masters kunnen worden geselecteerd.
39. Overzicht spelersOverzicht van de spelers opnemen in het menu. Bij de spelers zelf aangeven wat hun hoogste breaks zijn.
10. IdeeënbusOpzetten van een ideeënbus voor toevoegen / wijzigen van pagina's.
17. BijwerkdataDe datum van bijwerking automatisch invoeren in de database, zodra berichten in de database worden geplaatst of aangepast.
19. Werkzaamheden aanpassenFormulieren waarmee het vlaggetje en/of de tekst van de werkzaamheden kan worden aangepast.
20. NieuwsarchiefPagina maken met het nieuwsarchief. Hierbij moet worden gewerkt met een pagina systeem. Door middel van een link toevoeging kan dan de volgende pagina worden geladen. Momenteel is het nieuwsarchief al te bekijken, maar dan alles op 1 pagina, dus zonder bladermogelijkheid. Als er heel veel nieuwsberichten geplaatst worden, zal het laden van deze pagina teveel tijd gaan kosten.
22. WedstrijdschemaZorgen voor een wedstrijdschema dat eenvoudig kan worden geprint.
24. NieuwsreactiesHet moet mogelijk worden gemaakt om te gaan reageren op nieuwsberichten. Hiervoor moet wel worden ingelogd.
25. Speelschema clubVoor de clubavond een speelschema, uitslagenpagina e.d. maken. Nadere uitwerking volgt nog.
26. AgendaEen formulier maken wat het eenvoudig maakt data en toernooien in te voeren in de agenda. Het moet mogelijk worden een reeks van datums in een keer in te voeren, zodat elk toernooi maar een bewerking nodig heeft.
28. UitslagenUitslagen van huistoernooien, NNRS en club moeten gearchiveerd kunnen worden terug gevonden.
31. Account wijzigen, wachtwoord herstellenMogelijkheid maken om het wachtwoord aan te passen, of een mail op te vragen in geval van vergeten wachtwoord.
33. Gebruiker aanmakenAanmaken van een nieuwe gebruiker. Deze mag dat zelf doen, ook zelf wachtwoord aanmaken. Dit wachtwoord dient gemaild te worden naar de gebruiker, evenals de gebruikersnaam. Hashtag daarna aanmaken en opslaan in database met codering. Tevens mail sturen met alleen gebruikersnaam en echte naam om juiste codering eraan te kunnen hangen.
40. TV uitzendingMet het logo van de uitzendende partij (Eurosport, BBC, etc.) aangeven dat een wedstrijd op tv wordt uitgezonden.
Voltooid op: 16-12-2020
38. Laatste loginBij het inloggen in het beveiligd gedeelte tonen wanneer de vorige login was. Bij het uitloggen moet het huidige moment worden opgeslagen.
Voltooid op: 13-11-2020
8. Invoeren uitslagen Formulier maken voor het invoeren van de uitslagen van de huistoernooien. De berekening van het aantal punten moet geautomatiseerd worden uitgevoerd. De speler moet kunnen worden uitgezocht en eventueel toegevoegd. Dan per ronde de gemaakte punten invoeren. Verder ervoor zorgen dat een eventuele nieuwe speler eenvoudig kan worden toegevoegd. Hierop moet dus gecontroleerd worden.
Voltooid op: 12-11-2020
37. AgendaEen mogelijkheid maken om wedstrijden die gevancelled worden, doorgestreept te kunnen weergeven in de agenda.
Voltooid op: 11-11-2020
36. SeizoenFormulier maken waarmee het huidige speelseizoen kan worden gewijzigd. Dit staat nu nog in een apart bestand, maar moet via de database worden geladen en gewijzigd.
Voltooid op: 28-09-2020
Copyright © 2010-2020 by Hilbert van Dijk, the Netherlands - www.snookerfreak.nl - disclaimer