Snookerfreak - de site van en voor snookerliefhebbers
home     huistoernooien     contact     inloggen
Welkom snookerfreak!
T O E R N O O I E N
* 22-09-2019 (Zondag) Huistoernooi, SPC Heerenveen
* 23-09-2019 (Maandag) Evergrande China Championship, China (Ranking Events World Snooker)
* 28-09-2019 (Zaterdag) Eredivisie Snooker Ronde 2, Diverse locaties (KNBB Snooker)
* 06-10-2019 (Zondag) NNRS, SPC Heerenveen (NNRS)
Introductie
Snookerlogo Welkom op de meest uitgebreide snookersite van de omgeving Heerenveen. Deze site is eigendom van mij (Hilbert van Dijk) en wordt ook door mij beheerd. Op deze site vind je allerlei informatie over de activiteiten van Snookervereniging De Vleug Tegen, de huistoernooien in Heerenveen en overige activiteiten op het gebied van snooker. Mochten er vragen over de site zijn, staat er informatie op de site die onjuist of onterecht geplaatst is, stuur dan een email naar hilbertvandijk@gmail.com en ik zal kijken of een en ander kan/moet worden aangepast. Ook als je denkt: ik mis nog wat... Laat het me weten en misschien kan ik het toevoegen. Hilbert van Dijk
Inloggen mogelijk
Dinsdag 10-09-2019 16:42 - Na druk programmeren en testen is het dan zo ver: het inlogsysteem werkt. Momenteel is het echter nog niet mogelijk om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Dat zal in de nabije toekomst wel mogelijk worden, maar tot het zo ver is, kan je alvast een kijkje nemen met als gebruikersnaam en wachtwoord: bezoeker (in kleine letters). Deze gebruikersnaam en wachtwoord zullen tijdelijk zijn, totdat het gedeelte waarop het registreren ook klaar is. Probeer het gerust even uit!
Data huistoernooien
Maandag 09-09-2019 13:20 - De data voor de huistoernooien zijn zojuist goedgekeurd door SPC Heerenveen en inmiddels ook in de agenda gezet. Het eerstvolgende toernooi zal niet op 6 oktober worden gehouden (zoals eerder vermeld), maar op 22 september. Op 6 oktober stond er al een NNRS toernooi ingepland.
Toegevoegde functies
Maandag 09-09-2019 12:05 - Vanaf heden kan er worden ingelogd. Echter: dit geldt momenteel alleen nog voor de administrator. Het knopje inloggen werkt voor jou dus nog niet. Zodra dit is toegevoegd, zal dat hier worden vermeld.
Verder valt het je misschien op dat de data van de eerstvolgende toernooien zijn toegevoegd aan deze pagina. Dit zullen er dus maximaal 4 zijn. Die van de huistoernooien, NNRS toernooien, KNBB toernooien en World Snooker toernooien. Kijk voor de overige (bekende) data in de agenda.
Aanpassingen nieuws en agenda
Zaterdag 07-09-2019 13:27 - Momenteel zijn er weer wat pagina's in bewerking. Er wordt nu gewerkt aan de thuispagina van deze site (die je nu zit te lezen).
* Nieuwsberichten van de oude site zullen deels worden overgenomen, verwijzingen naar pagina's op de oude site zullen niet meer beschikbaar zijn.
* Er komt er nog een kort overzicht van de eerstvolgende toernooien op deze pagina. Genoemd zullen worden de eerstvolgende datum van het huistoernooi, de eerstvolgende datum van het NNRS toernooi en de eerstvolgende datum van het toernooi van World Snooker en die van de KNBB.
Plannen huistoernooien
Zaterdag 07-09-2019 10:14 - Op dit moment worden de huistoernooien gepland. De data zijn inmiddels voorgelegd aan het snookercentrum in Heerenveen en wachten nu op goedkeuring.
In principe zal het eerstvolgende toernooi worden gehouden op zondag 6 oktober 2019, zodra dit definitief is, zal dat hier worden geplaatst. Ook zal de agenda dan worden bijgewerkt.
Copyright © 2010-2019 by Hilbert van Dijk, the Netherlands - www.snookerfreak.nl - disclaimer