Snookerfreak - de site van en voor snookerliefhebbers
home     agenda     hoogste breaks     huistoernooien     nnrs     contact     inloggen
Welkom snookerfreak!
Introductie
Snookerlogo Welkom op de meest uitgebreide snookersite van de omgeving Heerenveen. Deze site is eigendom van mij (Hilbert van Dijk) en wordt ook door mij beheerd. Op deze site vind je allerlei informatie over de activiteiten van Snookervereniging De Vleug Tegen, de huistoernooien in Heerenveen en overige activiteiten op het gebied van snooker. Mochten er vragen over de site zijn, staat er informatie op de site die onjuist of onterecht geplaatst is, stuur dan een email naar hilbertvandijk@gmail.com en ik zal kijken of een en ander kan/moet worden aangepast. Ook als je denkt: ik mis nog wat... Laat het me weten en misschien kan ik het toevoegen. Hilbert van Dijk
T O E R N O O I E N
* 13-08-2020 (Donderdag) Betfred World Championship, Sheffield (Ranking Events World Snooker)
* 06-09-2020 (Zondag) Huistoernooi, SPC Heerenveen (snookerfreak.nl, zaal open 13:00 uur, inschrijving tot 13:15 mogelijk.)

Data van toernoeien die hier (nog) niet staan, kan je aan mij doorgeven. Dit geldt dus ook voor huistoernooien e.d. elders in het land. Neem gerust contact met mij op. Plaatsing is kosteloos, aangezien mijn doel is zoveel mogelijk bekendheid te geven aan snookertoernooien. Zodoende komen er misschien nog meer mensen met deze mooie sport in contact.
Masters NNRS
Zaterdag 11-07-2020 23:09 - De Masters van de NNRS zullen alsnog worden gespeeld en wel op 2 augustus 2020. Kijk voor meer informatie op NNRS.
Willie Thorne overleden
Zondag 21-06-2020 10:05 - Mr. Maximum overleden.
Afgelopen woensdag is Willie (Mr. Maximum) Thorne op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van leukemie. Thorne werd eerder deze week in het ziekenhuis opgenomen wegens een te lage bloeddruk. Hij is door artsen in een coma gebracht en is daar niet meer uit gekomen.
Thorne heeft slechts eenmaal een rankingtoernooi gewonnen (de Mercantile Credit Classic in 1985). Hij kon bij het publiek niet meer stuk toen hij door Stephen Hendry in 1986 werd verslagen en hij daarvoor stond te applaudiseren.
Thorne was 40 jaar werkzaam als commentator bij de BBC. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan het veelvuldig maken van 147-breaks bij trainingen.
We mogen weer!
Zaterdag 30-05-2020 17:45 - Het lange wachten is voorbij, er mag weer gesnookerd worden in Heerenveen. Helaas nog niet in clubverband en wedstrijden mogen ook nog niet, maar het begin is er. Wil je snookeren, reserveer dan van tevoren. Er wordt gewerkt in tijdblokken van 2 uren. Hopelijk gaat alles goed en krijgen we niet nogmaals een lockdown.
#blijfthuis
Donderdag 02-04-2020 20:54 - In verband met het coronavirus lijkt het er op dat voor dit seizoen de huistoernooien er op zitten. Vermoedelijk zullen we voorlopig niet meer kunnen snookeren. Het is jammer, maar het is niet anders. Alles voor de gezondheid van Nederland.

Dit heeft tot gevolg dat de Masters naar alle waarschijnlijkheid niet meer gespeeld zullen worden dit seizoen. Mijn plan is om dit seizoen te gaan samenvoegen met het volgende seizoen. Ook het prijzengeld tot nu toe, zal worden toegevoegd aan de Masters voor seizoen 2020-2021. Hoe een en ander precies vorm zal krijgen, ga ik nog over nadenken. Uiteraard wordt een ieder daarvan via deze site op de hoogte gebracht.

Tot we weer kunnen snookeren: blijf thuis en volg de regels van ons kabinet op.
Agenda kleurt rood...
Zaterdag 21-03-2020 13:26 - Zoals te zien is in de agenda, zijn vele evenementen afgelast. Ook het WK Snooker is afgelast en zal later in het jaar alsnog worden gespeeld. Wat er met de overige toernooien gaat gebeuren is op dit moment nog niet bekend. Blijf de berichtgeving volgen.
Kleine update
Zaterdag 21-03-2020 13:08 - Het financieel overzicht is weer up to date. Het bedrag voor de prijzenpot is mooi aan het oplopen, echter zal het hier nu wat langzamer gaan gezien het Coronavirus. Wanneer het volgende toernooi gehouden kan worden is tot nu toe onbekend. Blijf deze site in de gaten houden.
Huistoernooi 5 april
Zondag 15-03-2020 17:30 - Als gevolg van het Corona Virus gaat ook het huistoernooi van 5 april 2020 NIET door.
Corona
Zaterdag 14-03-2020 12:28 - Let op: in verband met het Coronavirus kan het zijn dat bepaalde toernooien niet door kunnen gaan. Zodra hierover meer bekend is, zal ik dat hier laten weten. Houd deze pagina dus in de gaten voor meer informatie.
NNRS Emmen
Vrijdag 13-03-2020 19:53 - In verband met het Coronavirus is het NNRS-toernooi in Emmen afgelast.
Huistoernooi verplaatst (definitief)
Zaterdag 29-02-2020 15:02 - De bevestiging is binnen, het huistoernooi dat gepland stond op 29 maart, wordt verschoven naar 5 april.
Copyright © 2010-2020 by Hilbert van Dijk, the Netherlands - www.snookerfreak.nl - disclaimer