Snookerfreak - de site van en voor snookerliefhebbers
home     agenda     hoogste breaks     huistoernooien     nnrs     contact     inloggen
Welkom snookerfreak!
Introductie
Snookerlogo Welkom op de meest uitgebreide snookersite van de omgeving Heerenveen. Deze site is eigendom van mij (Hilbert van Dijk) en wordt ook door mij beheerd. Op deze site vind je allerlei informatie over de activiteiten van Snookervereniging De Vleug Tegen, de huistoernooien in Heerenveen en overige activiteiten op het gebied van snooker. Mochten er vragen over de site zijn, staat er informatie op de site die onjuist of onterecht geplaatst is, stuur dan een email naar hilbertvandijk@gmail.com en ik zal kijken of een en ander kan/moet worden aangepast. Ook als je denkt: ik mis nog wat... Laat het me weten en misschien kan ik het toevoegen. Hilbert van Dijk
T O E R N O O I E N
* 23-11-2019 (Zaterdag) Eden Women's Masters, Coulsdon, England (WWS)
* 23-11-2019 (Zaterdag) Eredivisie, ronde 6, (KNBB Snooker)
* 24-11-2019 (Zondag) NNRS, Tasmania Groningen (NNRS)
* 26-11-2019 (Dinsdag) Betway UK Championship, York (Ranking Events World Snooker)
* 01-12-2019 (Zondag) Huistoernooi, SPC Heerenveen (snookerfreak.nl)

Data van toernoeien die hier (nog) niet staan, kan je aan mij doorgeven. Dit geldt dus ook voor huistoernooien e.d. elders in het land. Neem gerust contact met mij op.
Welkom op de snookersite voor Noord-Nederland
Verklaring menu
home Terug naar deze pagina.
agenda In de agenda vind je de data van bekende snookertoernooien, ook wereldwijd.
hoogste breaks De hoogste 10 breaks per speler.
huistoernooien Allerlei informatie over de huistoernooien. Opent met nieuw menu.
nnrs Allerlei informatie over de NNRS. Opent met nieuw menu.
contact Wil je contact met me opnemen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.
inloggen Dit brengt je naar de beveiligde pagina's. Heb je nog geen code, vraag die dan aan.
Uitslagen huistoernooien
Dinsdag 05-11-2019 14:48 - De uitslagen van de huistoernooien zijn weer bijgewerkt, ook het lijstje met de hoogste breaks is weer bijgewerkt.
Uitslagen NNRS
Zaterdag 02-11-2019 10:53 - De uitslagen van de NNRS zijn bij deze weer bijgewerkt.
Uitslagen NNRS
Maandag 07-10-2019 16:43 - De uitslagen van de NNRS zijn bijgewerkt, alsmede de daar gemaakte breaks. Ook zijn er breaks toegevoegd die nog niet bij mij bekend waren.
Hoogste breaks
Vrijdag 04-10-2019 15:32 - Op veler verzoek toegevoegd: het overzicht met de hoogste breaks. De 10 hoogste breaks per speler worden hier getoond. Zoals ook op het scherm zelf wordt aangegeven: kloppen jouw gegevens niet, of heb je inmiddels een hogere break? Laat het me weten!
Agenda
Donderdag 03-10-2019 17:30 - Momenteel is de agenda vrijwel compleet, er zijn nog een aantal toernooien die nog moeten worden ingevoerd, alleen zijn hiervan nog geen nadere gegevens bekend. Zodra hierover meer bekend is, zal dit worden toegevoegd.
In de agenda staan niet alleen de data van de huistoernooien en de NNRS, maar ook die van de KNBB Snooker, World Snooker en diverse andere organisaties. Neem er eens een kijkje.
NNRS
Donderdag 03-10-2019 13:03 - Alle informatie over de NNRS is toegevoegd, alsmede de actuele uitslagen.
Agenda
Maandag 30-09-2019 17:44 - De agenda is verplaatst en zou nu goed moeten werken. De agenda is momenteel op de voorpagina te vinden (via het menu).
Wijzigen agenda (locatie)
Maandag 30-09-2019 10:05 - Omdat de agenda ook allerlei data bevat van andere toernooien, zal de [agenda[ uit het onderdeel huistoernooien worden gehaald, en naar de algemene locatie verplaatst worden. Aangezien dit wat voeten in aarde heeft, zal dit enige tijd in beslag nemen, houd de site dus goed in de gaten.
Formulieren huistoernooien en kleine aanpassingen
Donderdag 26-09-2019 00:22 - Zoals enkele al hebben kunnen zien bij het laatste toernooi, zijn er nieuwe poule uitslagenbriefjes gemaakt. Ook is er inmiddels een nieuw inschrijfformulier gemaakt (wat kleiner van opzet en geschikt voor het bijhouden van de hoogste breaks). Het wedstrijdformulier voor de knock-out fase zal nog worden ontwikkeld.
Zoals in het vorige nieuwsbericht gemeld, kunnen de uitslagen nu op alle puntenkolommen worden gesorteerd. Ook de menubalk in het beveiligde gedeelte is wat logischer ingedeeld, de pagina met werkzaamheden uitgebreid en de informatie over het beveiligde gedeelte aangepast op de menu-onderdelen.
Uitslagen huistoernooien, deel 2
Woensdag 25-09-2019 12:52 - Het probleem, zoals besproken in het vorige bericht, is opgelost. Er kan bij de uitslagen van de huistoernooien nu worden gesorteerd op het behaald aantal punten per ronde, alsmede op het totaal van alle rondes.
Copyright © 2010-2019 by Hilbert van Dijk, the Netherlands - www.snookerfreak.nl - disclaimer